Online is de toekomst! Dat kan niemand ontkennen. De digitale snelweg heeft, wanneer juist ingezet geen last van files en asociale weggebruikers. Daarnaast werkt je bedrijf voor je zelf wanneer jij rust. De groei is daardoor sneller en grootschaliger terwijl je meer vrijheid en vrije tijd krijgt. Ik ben al een poos in de ban van het internet. Dit jaar ben ik voorzichtig begonnen met het online bouwen van mijn bedrijf door gebruik te maken van m.n. social media. Ik ben zo content met wat ik bereikt heb, dat ik besloten heb om volledig online zaken te gaan doen. Daarvoor waren er enkele experts nodig. Mensen die verstand hebben van hoe je alles kunt halen uit het internet . Dat proces noem je “Re-branding”. Mooi proces, waar je helemaal gestript wordt. Je masker gaat er helemaal af! Met blijdschap, trots en ontzettende dankbaarheid lanceer ik mijn nieuwe website en de super leuke bedrijfsfilm. De website en de film zijn met zorg ontwikkeld door de gepassioneerde heren van Tao marketingadvies. Neem snel een kijkje op mijn website. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt. Ga niet weg zonder een cadeau.

Lieve groet,

Astrid Eenig

Online netwerk marketing Trainer en Coach.