Bloopers and Business! Bloopers vergroten je zichtbaarheid en dat betekent meer omzet! Doe jij ook zo ontzettend je best om je bloopers te bedekken? Denk je ook bij jezelf “Oh dit is zo erg! Dit mag niemand van me weten!” Verval je in allerlei excuses en verdedigingen wanneer je bloopers benoemd worden, omdat jij je er diep voor schaamt? STOP met jezelf verstoppen. Je bloopers zijn goud waard!

Jij wilt virtueel zichtbaarder worden. Je wilt dat meer mensen je gaan “volgen”. Je wilt je gun factor aanzetten. Dat doe je door niet alleen je mooie, positieve, succesmomenten te delen. Het zijn met name die minder mooie momenten die anderen willen zien. Ik heb bijvoorbeeld ooit de voordeur opengetrokken in mijn nachtpon, met als doel effe de postbus te legen en wat denk je daar stond een bezoeker aan de deur die net wilde aanbellen. Het gevolg was dat we allebei onwijs schrokken om vervolgens “de vreemde situatie” weg te lachen. Ik moest lachen van schaamte, hij van verwarring (denk ik). Nou die bezoeker heeft dat vast tig keer doorverteld en ik durf het nu pas na 4 jaar met jullie te delen. Onnodig!

Na grondig onderzoek van Social Media en kijken wat werkt heb ik ontdekt dat veel meer mensen je gaan volgen en blijven volgen wanneer je ook je bloopers durft te delen. Waarom? Het antwoord is simpel: Door die bloopers laat jij je kwetsbare kant zien. Je laat je menselijk kant zien en dat maakt jou Virtueel-sexy! Jouw doelgroep kan zich beter met je identificeren en zal je op den duur meer gunnen dan alleen maar een paar likes. Ze zullen bereid zijn om je berichten te delen en bij je te kopen. Ze hebben namelijk het gevoel dat je een vriendin bent. Dus wil je meer zichtbaarheid, meer volgers en meer omzet? Ga met je billen bloot! Niet letterlijk natuurlijk! Dat verkoopt niet. Wat wel verkoopt is de meer kwetsbare kant van jou laten zien. Laat weten wat er mis ging maar hou het netjes! Je bent tenslotte een professional.

Voordelen van online zichtbaarheid:
1. Je wordt een magneet. In plaats van nieuwe teamleden en klanten te gaan zoeken, vinden ze jou.
2. Je bouwt al een band op met je aspirant leden voordat je je echt contact hebt gemaakt.
3. Je bouwt niet alleen lokaal maar ook internationaal aan je bedrijf.
4. Je bereikt meer mensen in minder tijd.
5. Je kunt overal werken: Neem je apparaat, telefoon laptop mee, zoek een plek met WIFI verbinding en ga aan de slag!

We doen dit samen!
Ik wil je helpen om te groeien met je MLM bedrijf. Vandaag heb ik 2 GRATIS Facebook lessen voor je. Ga direct naar youtube om in Gratis Les 2 en les 3 te leren over zichtbaarheid op je prive FB.

Heb je vragen voor mij? Stuur een mail naar info@astrideenig.com.

Ik doe nu wat ik leuk vind en geniet volop van het leven! Kom jij er ook bij?

Coachen naar succes!
Intussen weet jij dat ik geen doorsnee trainer/coach ben. Ik ga voor resultaat dus vraag ik dat ook van jou. Wil je echt verder komen dan gaan we er allebei voor, hier en/of in Spanje! In een GRATIS 1-op-1 Business Coach gesprek kijken we samen naar jou en je MLM bedrijf. Meld je nu aan voor je GRATIS Business Coach gesprek. 

Lieve groet,
Astrid Eenig 
http://astrideenig.com/over-astrid-eenig/Lieve groet,

Astrid Eenig – online netwerk marketing Trainer en Coach

PS: Ga niet weg zonder: een cadeau >>

online ondernemen met Astrid Eenig | netwerk marketing

‘Cadeautje!’

Download hier gratis mijn ‘cadeautje’, mijn E-book over: “Online Netwerk Marketing Succes!”

Wat vind je van dit artikel?

Laat nu een reactie achter hieronder in de comments.