Hoe krijg je financiële vrijheid? Heb jij het ook moeilijk met inkomsten genereren met je MLM bedrijf? Vraag jij je ook af hoe je een actief team krijgt? Is het lastig om doorlopende omzet te realiseren? Voel jij je alleen in je netwerkmarketing bedrijf? Ik vond het ook lastig om te groeien met mijn MLM bedrijf. Ik werkte hard maar bleef voor mijn gevoel op dezelfde plek. Er kwamen teamleden bij en hielden er al snel weer mee op. Ik moest aan klanten trekken om omzet te realiseren. Na verloop van tijd raakte ik uitgeblust. Ik wilde niet meer op deze manier verder. Het moest anders! Ik wilde financiële vrijheid ervaren.

MLM is investeren in jezelf

Ik heb samen met mijn intieme vriendengroep een grondige evaluatie gemaakt en heb ontdekt wat er mis was. Ik heb ontdekt dat MLM is investeren in jezelf om een betere leider en ondernemer te worden. Ik was vastberaden om het roer om te gooien en heb meteen actie ondernomen om mijn MLM bedrijf te laten groeien. De afgelopen periode heb ik een pittige ondernemerstraining gehad. Daarnaast heb ik mij omringd met een mentor, coach en heb mij aangesloten bij een ondernemer mastermind groep. Door deze wijzigingen heb ik een behoorlijk sprong vooruit gemaakt met mijn bedrijf. Ik werk nu (bijna) volledig online waardoor ik ook mijn droom om naar Spanje te verhuizen kan realiseren en verdien genoeg om “helemaal los” te gaan. Ik ervaar nu financiële vrijheid! Als ik eerder had geweten dat ik door deze acties te ondernemen zo snel zou groeien op prive en zakelijk vlak, dan had ik niet zo lang gezwoegd op het verkeerde pad en had ik al veel eerder mijn droom kunnen realiseren.

Mijn MLM Commitment

Ik heb de mijzelf beloofd om, zodra ik financieel zou gaan groeien, anderen die ook vastlopen in de beginperiode van hun MLM carrière te helpen om sneller te groeien, zodat ze hun grote dromen kunnen realiseren. Meestal begint het met je baas binnen een jaar kunnen ontslaan! Is jouw vraag ook “Hoe krijg ik financiële vrijheid met mijn MLM bedrijf?” Lees dan snel verder.

Training, Coaching en Mastermind

Ik ben al een poos in de ban van het internet. De “Re-branding” ligt inmiddels al enkele maanden achter mij. Nu ben ik volledig in mijn kracht gaan staan en doe waar ik goed in ben, namelijk training, coaching en teambuilding. Ik heb een gedreven team van professionals waar ik leuk mee samenwerk, zij vormen de basis van de mastermind groep. Het zijn stuk voor stuk kanjers die elkaar stimuleren tot het vergroten van hun potentie. Daarnaast geef ik trainingen en coaching voor starters in netwerkmarketing. Ik ken als geen ander de valkuilen van dit model en weet ook hoe snel je kunt groeien en inkomsten kan genereren met dit prachtig verdienmodel. Ik heb een training ontwikkeld die kersverse netwerkmarketeers helpt om snel en constant te groeien met dit model. Verlies geen kostbare tijd en geld. Neem de rechtstreekse succesroute.

Wil je meteen aan de slag? Bekijk hier je mogelijkheden.

Lieve groet,
Astrid Eenig – online netwerk marketing Trainer en Coach.

PS: Ga niet weg zonder: een cadeau >>

online ondernemen met Astrid Eenig | netwerk marketing

‘Cadeautje!’

Download hier gratis mijn ‘cadeautje’, mijn E-book over: “Online Netwerk Marketing Succes!”

Wat vind je van dit artikel?

Laat nu een reactie achter hieronder in de comments.