De liefdevolle “schop onder de kont”

door dec 13, 2016succes verhaal

Lieve Astrid,

Wat een leuke enerverende ervaring! In Januari heb ik meegedaan aan de business retreat. Tijdens de intensieve week in Zuid Spanje met nog 9 andere vrouwen heb ik inzicht gekregen in mezelf. Ik ben ook een leuke business partner tegengekomen, waarmee ik nu intensief samenwerk. De coaching in Nederland is intensief en inspirerend. Astrid je kunt heel goed luisteren en mijn rommelig verhaal vertalen naar een juiste vraag. Je hebt mij veel strategische inzichten gegeven die ik nu toepas met succes. En als ik effe zit te suffen dan geef je mij die liefdevolle “schop onder de kont” zodat ik niet terugval in mijn oude gewoonten. Je energieke persoonlijkheid maakt dat ik graag in je omgeving ben. Ik vind dat ik, mede dankzij jou, ontzettend gegroeid ben de afgelopen maanden. Ik begin in februari aan je vervolg training en kijk er nu al naar uit!

Lieve groet,


Joyce

Klik hier voor meer succesverhalen >>